Keräämme henkilötietoja, jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin.

Noudatamme konsernimme organisaatioissa hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti, huolellisesti ja varoen. Huolehdimme tietosuojasta ja tietoturvasta kaikkea tietoa käsitellessämme ja koko tietojen käsittelyn ajan.

Käsittelemme henkilötietoja manuaalisesti ja tietotekniikan avulla. Keräämme ja käytämme henkilötietoja tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen sekä palveluiden kehittämiseen ja tarjoamiseen.

Lisätietoa tietosuojaan liittyen löydät useimpien yksittäisten palveluiden, tuotteiden, sivustojen ja sovellusten yhteydestä. Tietosuojaan liittyvän lainsäädännön mukaiset käytäntömme löydät tältä sivustolta.

Tietosuoja verkkopalveluissa

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.

Käyttäessäsi sivustoa selaimesi tallentaa koneellesi pienen tiedoston, jota kutsutaan evästeeksi (cookie). Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttämäsi laitteen. Laitteen tunnistamisen avulla voimme kerätä tiettyjä tietoja siitä, miten verkkosivustoamme on käytetty tällä laitteella. Emme voi tunnistaa käyttäjää evästeiden avulla eikä evästeistä aiheudu vahinkoa käyttäjän laitteelle.

Voimme käyttää keräämäämme tietoa analytiikkaan, palvelujemme kehittämiseen sekä markkinoinnin kohdistamiseen. Evästeiden avulla pyrimme kehittämään palvelujamme entistä tarkoituksenmukaisemmiksi ja kohdistamaan niitä paremmin.

Käytämme myös kaupallisia evästeitä, joiden avulla voimme kohdentaa markkinointiamme ulkopuolisilla verkkosivustoilla esimerkiksi sen mukaan, mitä sivuja laitteella on katseltu ja mitä koulutuksia etsitty.

Oletusasetuksena selaimesi todennäköisesti hyväksyy evästeiden käytön. Voit myös estää selaimesi evästeiden käytön, mutta tämä voi haitata sivuston toimintaa, sillä tietyt palvelut vaativat toimiakseen evästeiden hyväksymisen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimen valmistajan ohjeista.

Voit tyhjentää evästehistorian verkkoselaimesi asetuksista. Tällöin selaimeen asetettu tunniste ja siihen perustuva verkkokäyttäytymisprofiili poistuu. Toimenpide ei estä uusien evästeiden tallentumista selaimeen.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja huolehdimme henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä. Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme tietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja oikeellisuuden. Käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

Tarkemmat tietosuojaselosteet löydät konserniyrityksemme Markkinointi-insituutin sivuilta alla olevista linkeistä!

Tietosuojaselosteet

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Markkinointirekisterin tietosuojaseloste
Opiskelijarekisterin tietosuojaseloste